Share |

ETSITKÖ RAKENNUSALAN AMMATTILAISTA ?

Vastaavaa mestaria, pääsuunnittelijaa tai rakennustyönvalvojaa?

Kuntotarkastastajaa talollesi, asunto-tai kiinteistökauppaa varten?

Urakoitsijaa uuden rakentamiseen tai vanhan korjaamiseen?

Vahinkosaneraaja-urakoitsijaa vakuutuskorjauksiin?

Asuntoosi  remonttimiestä?

Maankäyttö- ja rakennuslaki edellyttää, että rakennustyömaatasi valvoo ammattitaitoisesti ja sinun etujasi turvaten joko pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja tai rakennustyönvalvoja.

Voin koulutukseni ja kokemukseni perusteella luvata, että rakennusprojektisi onnistuu avullani aina rakennuslupa-asioista lopputarkastukseen saakka joustavasti ja sinun Toiveitasi kuunnellen.

Voin suunnitella rakennuksesi ja asioida puolestasi rakennusalan viranomaisten kanssa.Voin hoitaa rakennuksesi rakennuslupa- tai poikkeuslupamenettelyn kokonaan puolestasi.   

Voit myös jättää kaiken rakennuttamisen ja työmaajohtamisen hoitaakseni, jolloin vapaudut työmaamurheista kokonaan!

Kokemusta rakennusmestarin töistä on 34 vuotta ja olen toiminut erittäin suurilla,että pienillä työmailla vastaavana mestarina, useilla eri paikkakunnilla.

Teen myös rakennusten kuntotarkastuksia, esimerkiksi kiinteistön myyntiä varten.Yritykseni on toiminut, tällä vaativalla alalla jo 21 vuotta, eli vuodesta v.2003 alkaen.

Kaikenlainen rakentamiseen toiminta suunnittelusta ja neuvonnasta, raakaanrakentamiseen on minulle erittäin tuttua ja harva asia tulee enää täytenä yllätyksenä työmaalla eteeni!

Yritykseni tekee kaikenlaisia rakennus- ja korjaustöitä urakalla tai tuntityönä. Sekä yritykseni tekee myös vahinkosaneerauksia vakuutusyhtiöille.

Laitathan tarjouspyyntösi tulemaan, mieluiten sähköpostitse!

 

Rakentavin terveisin!  

Rakennusmestari Kimmo Vaarala

Projektipalvelu Vaarala Sodankylä