kuntotarkastusraportti

kuntotarkastusraportti

Lisätty: 31 Elokuu 2010

Kuvaus: Rakennusten kuntotarkastukset. Rakennuksen kuntotarkastus esim. kiinteistökauppaa varten. Rakennus käydään järjestelmällisesti läpi kuntotarkastuksen suoritusohjeen mukaisesti. Kuntotarkastus suoritetaan pääosin aistinvaraisin ja rakennetta rikkomattomin menetelmin. Tarkastuksessa kiinnitetään huomioita pintapuolisella tarkastuksella havaittaviin rakenteelliseen kestävyyteen, turvallisuuteen ja asumiskelpoisuuteen vaikuttaviin tekijöihin. Tarkastuksen luotettavuus on hyvä, koska tarkastaja on puolueeton, kokenut rakennusalan ammattilainen joka on nähnyt satoja rakennuksia ja kiinteistöjä, niin rakentajan,suunnittelijan, rakennuttajan kuin valvojan ominaisuudessakin sekä vielä lukemattomia erilaisia vakuutusvahinkotapauksia, jotka antavat valtavasti kokemuspohjaa etsiä rakennuksista oikeita asioita. Jo talon rakennusvuosi ja rakennuspaikka sekä ensi käynti rakennuksessa, kertovat kokeneelle rakennusalan ammattilaiselle enemmän kuin tuhat sanaa.

Avainsanoja: kuntotarkastus, kuntotarkastaja, kuntotarkastaja Sodankylä, kuntotarkastus Sodankylä, kuntotarkastaja Sodankylä, omakotitalon kuntotarkastus Sodankylä

Kosteusmittaus

Kosteusmittaus

Lisätty: 7 Toukokuu 2007

Kuvaus: Kosteusmittaus pintakosteusmittarilla ja samalla yleistarkastelu lattian kaltevuuksiin.

Avainsanoja: kuntotarkastus, kosteusmittaus, laatoitukset

Ullakon yleistarkastus

Ullakon yleistarkastus

Lisätty: 7 Toukokuu 2007

Kuvaus: Ullakolla suoritetaan yleistarkastus jossa tarkastetaan mm.vesivuodot,lämpöeristeet,tuulettuvuus,tuulisiteet, putkien lämpöeristeet, kulkutiet.

Avainsanoja: kuntotarkastus, vesivuodot, energiatalous, lämpöeristeet

Piipun tarkistus ullakolla

Piipun tarkistus ullakolla

Lisätty: 7 Toukokuu 2007

Kuvaus: Piipun tarkistus suoritataan ullakolta ja myös vesikatolta. Rappauspinta paljastaa mahdolliset halkeamat ja piipun juuren vesivuodot. Paloeristeet ja etäisyydet puuta vasten tarkistetaan.

Avainsanoja: kuntotarkastus, piippu, rappaus, paloeristys